Home Clubavond Check This Out! Competities Toernooien Reglementen Contact
jubileum NBSB KNSB

Mannen en vrouwen die graag willen schaken of dit fascinerende spel willen aanleren, kunnen hiervoor terecht bij Eeuwig Schaak, de schaakvereniging in de gemeente Rucphen. De vereniging werd opgericht in 1984 en is aangesloten bij de KNSB, de Koninklijke Nederlandse Schaakbond. Hierdoor kunnen de leden deelnemen aan wedstrijden en kampioenschappen van de Noord Brabantse Schaak Bond, daarnaast krijgen zij ook alle actuele schaakinformatie via het Schaakmagazine, het officieel orgaan van de KNSB.


Als lid van Eeuwig Schaak kun je elke donderdagavond vanaf 20.00 uur schaken in zaal ’t Trefpunt, Raadhuisstraat 80 te Rucphen. Deze clubavonden worden vooral gebruikt voor het spelen van onderlinge partijen. Partijen voor de interne competitie en de externe competitie. Ook bestaat er de mogelijkheid om buiten competitieverband te schaken.


De contributie voor de senioren bedraagt € 75,00 per kalenderjaar. Wij verzoeken u vriendelijk om dit bedrag voor 1 februari over te boeken op onze rekening bij de Rabobank, IBAN nr. NL84 RABO 0144 9299 29, t.n.v. penningmeester S.V. Eeuwig Schaak te Schijf.


Eventuele afmeldingen voor de interne competitie op de clubavond op donderdag bij de competitieleider Cees of bij Wim.

Er wordt in de schaakruimte niet gerookt!!

Deze website is met liefde gemaakt door CherryChapter Designs